Thodel kropsterapi

Referencer

Her kan du læse de ord, jeg har fået med på vejen fra tilfredse kunder.

Kropsterapien kan noget helt særligt. Den kan få grimme oplevelser og traumer ud af kroppen. Helt bogstaveligt talt fik jeg en ud-af-kroppen oplevelse første gang jeg fik kropsterapi ved Lone.

Jeg havde været igennem nogle rigtige vanskelige år med et for tidligt født barn, et parforhold præget af psykisk vold, skilsmisse og oveni alt det stod jeg helt alene med en alvorlig sygdom, som pådrog mig efter graviditet og fødsel. Efter alt det var min krop helt sat ud af funktion. Jeg var helt stiv i det, og da Lone gik i gang med kropsterapien, kunne hun straks mærke, hvor hård min mave var. Den var som en sten. Alt det jeg var gået igennem havde nemlig sat sig i min krop. Jeg har sideløbende gået i samtaleterapi, men i virkeligheden synes jeg, at det er kropsterapien som har hjulpet allermest. I hvert fald var der en stor effekt allerede efter første gang. Jeg kunne også mærke det på mit humør. Jeg fik mere overskud, og jeg kom i gang igen med min hobby og mine interesser. Inden jeg så mig om, fik jeg, via nogle kontakter, igen en fod ind på arbejdsmarkedet, og jeg har sågar fundet mig en sød kæreste, som behandler mig ordentligt.

Jeg er ikke i tvivl om, at kropsterapien har været medvirkende til, at jeg kom på fode igen. Jeg er sikker på, at også andre vil få glæde af det, som kropsterapien kan og gør. Jeg ville ikke have været den foruden.

Signe – lærer, fraskilt og mor til en lille dreng på 2 år.

Hej Lone

Så vil jeg lige skrive om hvad massagen gør for mig. 

Bedre velvære i min krop, min psykisk tilstand er blevet bedre på den måde at jeg er mere glad, vælger meget lettere hvilke kampe jeg skal bruge energi på. Kan mærke at der sker en masse forandringer inden i, har ikke mange spændinger i kroppen. Alt i alt er det noget man bør prøve for at forstå hvad det er der sker med enCoolCoolCoolCoolCoolCool

Hilsen Lonni

Kontakt mig

Ring eller skriv og bestil en tid

Adresse Lone Regitze Klitten
Nyrupvej 139
4400 Kalundborg

Luk menu