Thodel kropsterapi

Lone Regitze Klitten

Thodel står for; Tag hånd om dit eget liv.

Hele mit liv har jeg arbejdet med mennesker, fra små børn til voksne. 20 år som lærer. Har hele mit liv undervist i gymnastik og har derfor en masse uddannelse inden for anatomi/fysologi og kropstræning, afspænding samt kommunikation. Ser derfor også mennesket som en helhed, med mange muligheder. Uddannet Coach i 2014 Stressvejleder i 2017 Uddannet som Kropsterapeaut på, Totum skolen for kropsterapi i 2018

Jeg blev selvstændig 1. oktober 2017. Hvor jeg har arbejdet hjemme fra min egen klinik i Kalundborg.

Fandt kærligheden længere syd på og har nu behandlinger hjemme på Harrested Skovvej 18 4700 Næstved. Akupunktur og massage klinikken Norvangen 3 D 4220 Korsør. Behandlerhuset Skibbrogade 36 4400 Kalundborg.

Jeg har igennem mange år haft en stor interesse for mange alternative vinkler på livet. Læst mange bøger, selv prøvet forskellige behandlinger og arbejdet med mange forskellige mennesker. Efter mange års vandring, oplevelser og mange erfaringer rigere, er jeg så parat til at give dig en hånd. Jeg har selv haft mange hænder der har hjulpet mig i livet. Jeg ønsker at give mine hænder til dig.

Tag hånd om dit eget liv!

Din behandler og vejleder. Lone Regitze Klitten.

Kontakt mig

+45 40 32 25 04

Ring eller skriv og bestil en tid

Adresse Lone Regitze Klitten Nyrupvej 139 4400 Kalundborg

Email Kontakt@thodel-kropsterapi.dk

Luk menu